Velkommen til Sannes Hundeskov.


Dette er en privat hundeskov, hvor du får skoven for dig selv i den time du booker. Det er kun muligt at booke 1 time af gangen, hvis du gerne vil booke flere timer til et arrangement eller andet, så skriv på spilop@mail.dk


Book her


Formålet


At give alle mulighed for at lufte deres hund i fred og ro, uden at blive forstyrret af andre. Det kan være din hund har svært ved andre hunde, gerne vil afsted efter vildt, eller du bare ikke bryder dig om offentlige hundeskove. 


Årskort


I år sælger jeg 25 årskort og ser hvordan, det ser ud med bookningerne af skoven. Et årskort koster 1000 kr. Ejerne af årskortene kan booke 3 bookninger frem og 6 mdr. frem. Årskort købes på spilop@mail.dk, og jeg skal nok skrive her på siden, når der er udsolgt.


Uden årskort


Uden årskort, så kan du booke 2 uger frem, og kun 1 time af gangen.


1 årskort og en bookning gælder for husstandens personer i skoven, ingen max på hunde, hvis I gerne vil gå en fælles tur eller træne sammen, så kan i her på siden tilkøbe 1 person til 50 kr. og 2 person for 75 kr.. Hvis I gerne vil noget flere sammen, så skriv til mig på spilop@mail.dk


Skoven er 2 hk stor og der er hegn hele vejen rundt. Der vil komme en lille forhindringsbane med dæk og træ, hvor hundene kan udfordres på motorikken. Husk at tage særlige hensyn til hvalpene


Når I har booket får I en mail med koden til hegnet. Koden bliver skiftet en gang imellem.


Når I går ind, så sæt låsen på indersiden af hegnet. Når I er gået ud, så sæt låsen på ydersiden. Så er vi sikre på, at vi ved, hvornår der er hunde i skoven.


Alt puttes i poser og smides i spanden, der er affaldsspand på inderside af hegnet.

Der er gravning forbudt, og der står en skovl jordstakken i højre hjørne af skoven, længst væk fra indgangen. Så kan I lige fylde i hullerne igen. 


I må gerne skyde startpistol og dummyskyder i skoven, hvis I gerne vil træne noget jagthundværk.


Der kan være enkelte weekenddage her i starten, hvor jeg bliver nød til at booke skoven til en prøve, men det vare bare til der er kommet græs i andet areal igen.

Der skydes tit med startpistol herude, så obs hvis du har en skudræd hund er dette nok ikke lige sagen.


Skoven åbnings og lukketid kommer til at følge lyset


Booking foregår herfra


https://sanneshundecenter.onlinebooq.dk/