Regler på hundecentret

Regler på hundecentret:


Dokumentation ved tilmelding til træning

Når du tilmelder dig til træning bekræfter du, at den tilmeldte hund:

  • Er dækket af en forsikring, som omfatter hundetræning
  • Er registreret i Dansk Hunderegister
  • Er vaccineret


Kupering

Alle hunde på Sannes Hunde Center skal have mulighed for at logre med en hel hale og hænge med ørene. Hunde med stritører og flapørre, samt meget logrende haler trænes, dvs. hvis du har en hund der er ørekuperet eller halekuperet pga. kosmetiske årsager, så må du finde et andet sted at træne.


Fysisk afstraffelse

Enhver form for fysisk afstraffelse er bortvisningsårsag, der vil ikke blive refunderet penge.


Aggressive hunde

Hunde der er aggressive over for andre hunde/mennesker kan blive bortvist eller bedt om at bære mundkurv til træning. Ved bortvisning vil pengene for resten af kursusforløbet blive refunderet.


Efterladenskaber

Alle samler op efter deres egne hunde og hvis I mod forventning støder på en kold bummelum bedes I også tage den med, så Centret kan være behageligt at betræde.


Vedvarende gøen/støj

Af hensyn til naboer og beboerne (min mand og mig selv) er det ikke tilladt at lade hundene sidde i bilerne, hvis de ikke kan forholde sig rolige. Vedvarende gøen under træning må heller ikke finde sted.


Færdsel til og fra Centret

Al færdsel på grusvejen skal være med lav hastighed, både for at minimere vedligehold, men også for at bibeholde et godt forhold til vores naboerne. Vi deler nemlig grusvej med naboen.


Inventar og baner

Vi forventer at alt på hundecentret bliver behandlet godt. Ingen børn på agilityredskaberne etc. Hvis noget skulle gå i stykker bedes I orientere os, så vi kan få skaden udbedret.


For agilityhundene gælder det ydermere:

  • Hunde der er overvægtige trænes ikke til at løbe agility.


  • Små og mellem hunde (op til 42,9 cm) må først begynde at løbe ”rigtig” agility når de er 1 år. Store hunde (over 42,9) må først starte når de er 1½ år, indtil da kan de deltage på hvalpeagilityholdene.


  • Hunde der løber agility skal være i god form.


Sannes Hundecenter, Vesterlundvej 73, 7323.  Tlf: 20 47 46 88  Mail: spilop@mail.dk