16-23 ugerNu med bakgear


Howdy 16 uger.

Et-skridtsøvelser.


Howdy i højderne


Howdy har i dag afprøvet mine nye fototræstamme, labradors er noget anderledes end spaniels, spaniels elsker at springe op på noget, Howdy synes det var meget ubehageligt, så Indianerhøvdingen vil fra nu af blive udsat for alt muligt i luften.


Howdy træning 16 uger

Stop Howdy 18 uger


Vi kan træne udenfor kamera. Vælte kamera og holde varmen. Stop var på programmet i dag. 


Howdys vandgang


Jo jo, ikke nemt at styre kamera og ikke helt sit stærk hundehvalp. Howdy fik sin første svømmetur, da han fandt en stinkende rådden andefod, som jeg fik fra ham og kastede ud i vandet, og sådan lærer man åbentbart en labberdelle at svømme

Apportering på vand


Ikke planlagt og i vanlig ustruktureret stil, men Howdy er sgu sej. Han har aldrig set en bølge i sit liv og aldrig apporteret på vand (altså andet end en andefod der sank) og se hvor det lille dyr kan. 


Ro


Om ro, træning og ikke at belønne uro.


Hvad er dit mål?


Hvor skal I hen med jeres hundetræning? Hvad skal I nå?


Mit langsigtede mål med Howdy er at få verdens sødeste hund. Han skal kunne gå med alle andre hunde, alle børn og alle store børn.  Han skal kunne apportere alt muligt og jeg håber at kunne bruge ham på prøver og eller jagt. Jeg har ingen tidshorisont. Jeg vil hellere have en hund, der som min Sådan, i en alder af 9 1/2 år stadig er mit fortrukne våben at hive frem til en stangskudt fasan eller en kæmpe eng der skal drives af.


End en hund der har bestået dit og dat i en ung alder.


Giv jeres hunde tid til at sluge og fordøje opgaverne, lad dem modnes og lad dem være hvalpe.

Vild træning


Lidt kratruskeri, vedholdenhed og apportering af mange mærkelige ting. 

Jeg har fået klippet afslutningen af, men slutter med at sige at jeg ikke træner dette hver dag, men det er noget hundene skal kunne, både i krat og tage alt, så i dag er det "vild" træning.

Howdy Demo-hund


Howdy viser alle de kontaktøvelser vi prøver at træne herude.

 

Håndtarget øvelserne i rækkefølge og baljeøvelser følger, men har vist lige lidt agerhøns der skal drives af nogle spaniels de næste 1 1/2 uges tid, så vender frygteligt tilbage til dette efter lidt driveri.

Howdy og agerhønen


Håber I kan se dette, bare rolig Howdy har ikke været med på agerhønsejagt, men det har The Spaniels, Howdy fik bare lov at prøve en forholdsvis frisk agerhøne. Han opsamler spontant og bære korrekt, han er en fin lille hundehvalp, som pga en masse agerhønsejagter bliver sat lidt på standby det næste par uger.

Indianeren og Isbjørnen.

Howdy og hans bror. Som 8 ugers og nu.

Howdy har apporteret en and i dag. Måtte dog have hjælp af en anden hund før han var overbevist om at opgaven kunne fuldføres.

Howdy med til DCH DM


Howdy på socialiseringstur til DcH DM med indbygget apportering af øjne på stilke og træning af ro og afslappethed.

Afslutningen på baljeøvelsen

Lige en repetionsvideo omkring afslutningen på baljen.

Howdy træner Bliv!

Sannes Hundecenter, Vesterlundvej 73, 7323.  Tlf: 20 47 46 88  Mail: spilop@mail.dk

Ikke vores bedste, men vi hutler os igennem